movement loft 1.jpg
Foto001.jpg
movement loft 1.jpg

Intro


Movement Loft A lo(f)t of movement.

Explore

SCROLL DOWN

Intro


Movement Loft A lo(f)t of movement.

Explore

MOVE NATURAL

Harm Loontiens 

Move more, move efficient, Move Natural.

Move Natural bevordert uw levenskwaliteit!

Wil je meer, efficiënter en kwalitatiever bewegen om jouw doelstellingen te behalen? Wil je betere sportprestaties neerzetten en uw atletische vermogen op een hoger niveau brengen? Dan is trainen met Move Natural de ideale manier. 

Move Natural luistert naar jou en stelt samen haalbare doelstellingen op. Deze worden behaald door middel van het opnieuw leren bewegen van het lichaam met behulp van functionele tools. Hiernaast wordt ook uitgebreid voedingsadvies gegeven tijdens het intakegesprek en doorheen de periode bij Move Natural.

DIETER DE BIE

Dieter De Bie

Level Par is een combinatie van mental coaching en physical training. Wij geloven sterk in het feit dat ieder mens een uniek individu is met eigen talenten en met geïndividualiseerde doelstellingen.

Er zijn tal van persoonlijke verschillen en wij willen daar zo specifiek mogelijk op inspelen. Zo geeft iedereen zijn eigen motivatie om in beweging te komen: op zoek naar meer energie, een gezondere levensstijl, verhoogde fitheid en vitaliteit of een sport-specifieke doelstelling.

Gebruik gezondheid, beweging en sport om je eigen waarden te leven in je vrije tijd en op het werk. 

Foto001.jpg

End


MOVE.

End


MOVE.